Geen producten (0)

Ruilen

U kunt na een tijdje tot de conclusie komen dat u liever een ander product had willen kopen. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om het door u bestelde product tot 14 dagen na ontvangst te ruilen voor een van onze andere producten. In sommige gevallen zal het oorspronkelijke product duurder zijn dan het product waarvoor u het wilt ruilen. In zulke gevallen zullen wij het verschil aan u vergoeden. Indien u gebruik wilt maken van deze mogelijkheden kunt u het beste contact met ons opnemen via info@mankung.nl.

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar ons zijn voor uw eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@mankung.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Download het retourformulier

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van deze cookies.