Geen producten (0)

Over ons

ManKung.nl is onderdeel van Mirito Outdoor B.V. Dit bedrijf is in 2012 opgericht door Alle Hooghiemstra. Ons magazijn en kantoor zijn gevestigd op het terrein van Hooghiemstra Hardegarijp BV in Hurdegaryp (Nederland). Hurdegaryp ligt ongeveer 10 km verwijderd van Leeuwarden. U kunt ervoor kiezen om uw bestelling (na een bevestiging van ons) af te halen bij de winkel van Hooghiemstra Hardegarijp BV. Wij hebben onze producten op dit moment niet tentoongesteld in deze winkel. 

Kort na onze oprichting zijn wij gestart met de verkoop van allerlei outdoorproducten via www.mirito.nl. In 2014 hebben wij besloten om ons te focussen op de verkoop van Man Kung boogsportartikelen via de website die u nu bekijkt. In 2017 hebben wij ook een Engelstalige website geopend: www.mankung.com.

Wij verkopen onze producten aan zowel particuliere als zakelijke klanten (dealers) over de hele wereld maar voornamelijk in Europa. Wij hebben grote hoeveelheden op voorraad waardoor we een snelle levering kunnen garanderen. Wij verzenden onze producten via DPD of de briefpost. Als u vragen heeft over onze producten, ons bedrijf of onze diensten, neem dan gerust contact met ons op.

→ Neem contact met ons op

Dealer worden

Als u wederverkoper van onze producten wilt worden dan kunt u zich registreren op ons B2B-platform: https://www.mankungb2b.com/profiel/registreren.html

Na goedkeuring van uw registratie kunt u bestellingen plaatsen met een dealerkorting.

 

Wij zijn gevestigd op het terrein van Hooghiemstra Hardegarijp BV.

 

Uw bestellingen worden professioneel verpakt.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van deze cookies.