Geen producten (0)

Over ons

ManKung.nl is onderdeel van Mirito Outdoor B.V. Dit bedrijf is op 1 mei 2012 opgericht door Alle Hooghiemstra en is gevestigd op het adres van het tuinmachine-bedrijf Hooghiemstra Hardegarijp BV. Hier is tevens onze voorraad opgeslagen, en kunt u uw bestelling (na een bevestiging van ons) afhalen. Wij hebben onze producten op dit moment niet tentoongesteld in de showroom van Hooghiemstra Hardegarijp BV. Hardegarijp (Hurdegaryp) ligt ongeveer 10 km verwijderd van Leeuwarden.

Kort na onze oprichting zijn wij gestart met de verkoop van ondere andere zakmessen, zaklampen en luchtbuksaccessoires via de website www.mirito.nl. Ook verkochten wij Man Kung kruisbogen en Man Kung handbogen via deze website. Na ongeveer twee jaar hebben wij uit strategisch oogpunt besloten om ons alleen te focussen op de boogsport-artikelen van Man Kung, waar deze webwinkel het resultaat van is. In 2017 hebben wij tevens een Engelstalige variant van deze website gebouwd: www.mankung.com.

Al onze klanten krijgen automatisch een uitnodiging om ons via The Feedback Company te beoordelen, wat ongeveer twee minuten duurt. Er kan een score worden gegeven voor bijvoorbeeld het bestelgemak, de klantvriendelijkheid en de aftersales. De gegeven beoordelingen zijn te bekijken op de website van The Feedback Company.

→ Neem contact met ons op

Dealer worden

Als u wederverkoper van onze producten wilt worden dan kunt u zich registreren op ons B2B-platform: https://www.mankungb2b.com/profiel/registreren.html

Na goedkeuring van uw registratie kunt u bestellingen plaatsen met een dealerkorting.


Het pand waarin wij gevestigd zijn               

                            Het pand van Hooghiemstra Hardegarijp BV, waarin ook wij gevestigd zijn.                                        Uw bestellingen worden professioneel verpakt.

                               

                 

                                              Het is mogelijk om uw online bestelling af te halen.                                                 Wij hebben alle artikelen ruim op voorraad.